contact

zo kort als mogelijk en zo lang als noodzakelijk

Mijn begeleiding is maatwerk en kan een combinatie zijn van diverse technieken, waaronder dieper coachen op identiteit, curatieve en preventieve burn-out aanpak, vitaliteitsmethodieken, systemisch werken (familieopstellingen), NLP en Mindfulness en creatieve werkvormen. De ervaring leert dat een traject van gemiddeld 6 gesprekken voldoende is om de boel weer op de rit te krijgen, enkele besluiten nemen en met nieuwe energie weer weg te gaan.

Zowel zakelijk als privé heb ik veel ervaring op het gebied van gedragsveranderingen, zoals het omgaan met stressgerelateerde klachten, de balans tussen werk en privé, overprikkeling door hoogsensitiviteit (HSP) of autisme (ASS). Ook ben ik ervaringsdeskundige in de uitdagingen rondom herstel na burn-out, alleenstaande ouder-gezin, samengesteld gezin, jongeren en hun keuzes in het leven, verwerking van een scheiding.

Sinds 2014 ben ik Prefered Vitality Coach voor medewerkers van ASML en inmiddels ook het St. Anna Ziekenhuis. Verder coach ik graag mensen uit het onderwijs, gezondheidszorg, bankwezen, ondernemers en technische specialisten. Als trainer/docent, CRKBO geregistreerd, leid ik sinds 2010 ook mensen op tot coach, onder meer bij Alba Academie en voorheen bij Sonnevelt Opleidingen. Ik ben als Senior Coach aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, waar onder andere de Internationale ethische gedragscode en de klachtenprocedure zijn in te zien.

'het draait om de drive, de vorm kun je tenslotte zelf creëren'

Voor meer informatie over mijn werkwijze kun je mailen, bellen of een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Hoens coaching is gevestigd in Weert, maar kan ook online of op locatie werken.

‍© 2021 Hoens coaching | Maaseikerweg 106 | 6006 AC Weert | 06-14 62 67 89 | info@hoenscoaching.nl