identiteit

Vanaf onze geboorte leren we ons aan te passen aan de eisen van onze leefomgeving. We veranderen en blijven in wezen hetzelfde, waardoor we soms (deels) kwijtraken wie we zijn. Hierdoor kun je vastlopen in een probleem, situatie of relatie. Op het werk of in je privéleven. Persoonlijke begeleiding (individuele coaching) is een prachtig instrument om aangeleerde patronen en onzichtbare mechanismen te doorzien en te transformeren.

In een coach/begeleidingstraject kijk ik samen met jou zowel naar mogelijkheden en belemmeringen als naar patronen in het eigen gedrag, wat beïnvloed wordt door normen, waarden, drijfveren, percepties, overtuigingen en karakter. Je leert jezelf (weer) kennen, leert jezelf accepteren en sluit vriendschap met jezelf. Je identiteit krijgt ruimte en legt een fundament van eigen wijsheid en innerlijke rust.

Door inzicht in jezelf ben je beter in staat jouw koers te varen, je kwaliteiten te benutten en nieuwe alternatieven voor je gedrag te creëren. De stip aan de horizon is volledig jezelf zijn, klaar zijn voor je levensreis waarin je groei en ontwikkeling ervaart in je persoonlijke en professionele leven.

'als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg'

“Na iedere sessie voelde ik me zoveel lichter, had weer een helder beeld en bekeek zaken vanuit een ander perspectief. Door mijn eigen passie en kracht te hervinden heb ik nieuwe energie.”

Mark

"Prettige interactie. Weet de essentie van de persoonlijke vragen te ontdekken en weet deze om te zetten in “klare taal”. Verifieert de persoonlijke herkenning en legt zaken uit op basis van theorieën, modellen, waardoor het beter blijft hangen. Waar het over gevoelens gaat weet ze deze door (gedachte)oefeningen daadwerkelijk door te dringen."

anoniem‍© 2021 Hoens coaching | Maaseikerweg 106 | 6006 AC Weert | 06-14 62 67 89 | info@hoenscoaching.nl